Anno és most

A Haas család több mint 100 évvel ezelőtt indította el vállalkozását azzal a hittel, hogy segítse a háziasszonyokat az otthoni finomságok elkészítésében.
Ma több éttermet látogathatunk és több készételt vihetünk haza vagy rendelhetünk, mint anno. Mégis – a saját konyhában készült finomságokat még jobban értékeljük, mint valaha.
Mert egy fontos dolog nem változott: a saját étekkel meglephetünk másokat, kifejezhetjük odafigyelésünket, kiélhetjük alkotói vágyunkat, saját kezünkkel készíthetünk valamit, ami utána azonnal élvezhető sokak számára.
Odaadás és elismerés. Anno és most. Bár a világunk fejlődött, de jó természetünk szerencsére semmit sem változott.
A Haas a hagyományokat megőrizve és természetesen a mai elvárásoknak megfelelve készít alapvető hozzávalókat a konyhában készülő süteményekhez, pudingokhoz, lekvárokhoz, befőttekhez és savanyúságokhoz.
Emellett olyan – szintén nagy múltú – finomságokat forgalmaz, mint a Manner nápolyik, a PEZ cukorkák, a Casali édességek és a Zaini csokoládétojások.
Érdekel mi és hogyan készült anno és most?
Facebook oldalunkon a termékeinkhez kapcsolódó hagyományokról és modern megoldásokról olvashatsz.
Sőt, ha figyelmesen követsz minket, nagy előnnyel indulsz nyereményjátékunkban!

Minden hónapra egy kérdés!

Márciustól kezdődően 10 hónapon keresztül minden hónapban egy újabb kérdéssel találkozhatsz az oldalunkon. A kérdések a Haas termékekhez, vagy a Haas által forgalmazott finomságokhoz kapcsolódnak. Minden hónapban más termék, illetve termékek kerülnek középpontba.

Egy kérdésre egy jó válasz

Ha a 3 lehetséges válasz közül a helyeset jelölöd meg, akkor indulsz a havi sorsoláson – sőt, a végén elhozhatod a fődíjat is.

Retro vagy modern - Neked melyik nyeremény jön be jobban?

Anno és most nyereményjátékban minden hónap végén 2 ajándéktárgyat sorsolunk ki. A retro és modern változat közül pedig te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd megnyerni.
A 10. hónap végén sorsoljuk ki a fődíjat:
„Anno és most” hétvége 4 fő részére félpanziós ellátással a Patóhegyi Borházfalu egyik udvarházában, ahol a nyertes és családja a régi falusi házak hangulata mellett a mai kor kényelmét élvezheti.
A nyereményjáték időtartama: 2017. március 13.- december 31.

A játékban való részvételhez kérjük, regisztrálj az oldalon!