Játékok

Ki akar velem játszani?

A Haas Konyhatündére vagyok.
Szeretnék minél több finomságot vinni a hölgyek konyhájába.
Ígérem, nemcsak befőzni és sütni fogunk, hanem játszani is!
Kövesd a posztjaimat, vegyél részt az év végéig tartó nyereményjátékban a Haas Natural facebook oldalán!
A nyereményjáték időtartama: 2017.07.01 - 2017.12.31.
Tovább

Pez Play

A PEZ újdonsága az ingyenesen letölthető PEZ PLAY applikáció. A 8 db-os PEZ cukorka-utántöltő csomagolásokban elrejtett betétlapokon szereplő PEZ Play kódokkal elkalandozhatsz a PEZ játékok vidám, izgalmas világában is.
Tovább

anno és most

Márciustól kezdődően 10 hónapon keresztül minden hónapban egy újabb kérdéssel találkozhatsz az oldalunkon. A kérdések a Haas termékekhez, vagy a Haas által forgalmazott finomságokhoz kapcsolódnak. Minden hónapban más termék, illetve termékek kerülnek középpontba.
A nyereményjáték időtartama: 2017. március 13.- december 31.
Tovább

Sportolj! Pezsegj!

A nyár a legjobb évszak a pezsgéshez, ezért szeretnénk mindenkit sportolásra buzdítani!
Sportolj és örökítsd meg az aktivitásodat: használd a telefonodon lévő sportalkalmazást vagy a sportórádat – de a legjobb, ha készítesz egy szelfit sportolás közben!
A nyereményjáték időtartama: 2017.07.01 - 2017.09.30.
Tovább

101 év praktikái & legendái

Júniustól 101 tippet, termékeinkkel kapcsolatos érdekességet osztunk meg veletek! Ha figyelmesen követsz minket, nagy előnnyel indulsz nyereményjátékunkban!
Tovább

Egyedi lekvárcímke készítés

Ragaszd fel a Haas lekvárcímke matricát, hogy a lekvárod kívülről is kívánatos legyen! Egyedi lekvárcímke matricáért kattints ide!
Tovább

Kvízjáték a mellrák ellen!

A Haas harmadik éve támogatja a mellrák elleni küzdelmet, s egyben segít a betegségről és megelőzéséről minél több információt nyújtani. Játssz kvízjátékunkban és tesztelt tudásod!
Tovább