101 ÉV PRAKTIKÁI & LEGENDÁI

Puding variációk

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, amikor is a Haas pezsgőtabletták rózsaszín köntösbe bújnak. Idén is megjelentek limitált szériás, rózsaszín szalagos pezsgőtablettáink, melyekkel a mellrák elleni küzdelemre hívjuk fel a figyelmet. Öltöztessük rózsaszínbe konyhai asztalunkat is rózsaszín édességekkel!
Gyors, látványos rózsaszín desszert, ami vendégvárónak tökéletes: szamóca puding különböző variációkban
A Haas Natural szamóca pudingpor jól kombinálható friss gyümölcsökkel, lekvárral és tejszínhabbal is. Októberben díszítő gyümölcsnek javasoljuk az édes szőlőt savanykás gránátalmával kombinálva. 
Ha a pudingot formában készítjük, könnyebben kijön belőle, ha a formát hideg vízzel kiöblítjük, mielőtt megtöltjük a pudinggal.
Formázott pudinghoz érdemes egy fél deciliterrel kevesebb tejet önteni, úgy keményebbre dermed és könnyebben megőrzi a forma az alakját.
Ha pohárkrémet készítünk belőle, érdemes plusz egy deciliter tejet vagy tejszínt adni a tasakonként fél liter folyadékhoz, mert krémesebb lesz a végeredmény.
Tálalhatjuk babapiskótával rétegezve. Érdemes a babapiskótát a puding ízével harmonizáló gyümölcslében kicsit megáztatni.
Vissza