101 ÉV PRAKTIKÁI & LEGENDÁI
Forró csoki
Csokoládéból forró csokit, illetve forrócsoki-pálcikát is készíthetünk, mely ajándéknak is kiváló, egy apró meglepetés, aminek mindenki örül!
Forrócsoki-pálcika
Hozzávalók kb. 12 darabhoz: 30 dkg étcsoki, 2-3 evőkanál tejszín vagy növényi tejszín (rizs, zab, kókusz, mandula stb.), 1 tasak Haas Natural vanillincukor, 1 kávéskanál fahéj vagy chili vagy őrölt gyömbér az ínyenceknek.
A csokit vízgőz felett vagy mikróban kis teljesítményen, folyamatosan kevergetve összeolvasztjuk a tejszínnel. Ízlés szerint fűszerezzük, majd bonbonformába vagy más szilikonos formába tesszük, pálcikát nyomunk bele és kifagyasztjuk.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk, ha ajándékba szánjuk, kis celofántasakba csomagolhatjuk.
Forrócsoki-pálcika
Hozzávalók kb. 12 darabhoz: 30 dkg étcsoki, 2-3 evőkanál tejszín vagy növényi tejszín (rizs, zab, kókusz, mandula stb.), 1 tasak Haas Natural vanillincukor, 1 kávéskanál fahéj vagy chili vagy őrölt gyömbér az ínyenceknek.
A csokit vízgőz felett vagy mikróban kis teljesítményen, folyamatosan kevergetve összeolvasztjuk a tejszínnel. Ízlés szerint fűszerezzük, majd bonbonformába vagy más szilikonos formába tesszük, pálcikát nyomunk bele és kifagyasztjuk.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk, ha ajándékba szánjuk, kis celofántasakba csomagolhatjuk.