Támogatás

Támogassuk együtt a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt!

Az idei évben Haas Vital limitált pezsgőtabletta kampányunkkal a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt támogatjuk, akik a humor erejével próbálják átsegíteni a gyermekeket a kórházi tartózkodás nehézségein.
Tovább

Tegyünk együtt a család nélkül nevelkedő gyermekekért

Az idei Haas Vital limitált pezsgőtabletta kampányunkkal a család nélkül nevelkedő gyermekeket szeretnénk támogatni, így minden eladott promóciós pezsgőtabletta tubus után 5 Ft-al támogatjuk a Dévai Szent Ferenc alapítványt.
Tovább

Haas Limitált pezsgőtabletták

Az idei Haas Vital limitált pezsgőtabletta kampányunkkal az idősgondozókat szeretnénk segíteni, így minden eladott promóciós pezsgőtabletta tubus után 5 Ft-al támogatjuk a Magyar Ápolási Egyesületen keresztül az idősotthonok ápolóit.
Tovább

Összefogás az egészségért a mellrák ellen

2018. október 5-én pénteken Győrben a tavalyihoz hasonlóan ismét egy rózsaszín szalagos figyelemfelkeltő sétát, valamint azt követően egy nagyon érdekes előadássorozatot szervezünk a betegségmegelőzésről és az egészséges életmódról.
Tovább

Rózsaszín szalagos virtuálfutás

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Úgy döntöttünk, hogy idén a virtuálfutók segítségével is szeretnénk felhívni a figyelmet az egészséges életmód, a sport, az önvizsgálat és az ingyenes szűrővizsgálatok fontosságára, illetve adományt gyűjteni ...
Tovább

Mellrák elleni kampány

Weboldalunkon itt részletesebb tájékoztatást olvashatsz a mellrák megelőzéséről, illetve a betegségről és korai felismerés fontosságáról.
Tovább

Limitált Haas pezsgőtabletták

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, mostantól minden Haas limitált pezsgőtabletta megvásárlásával Ön 5 Ft-tal támogathatja a mellrák elleni tevékenységünket.
Tovább