Termékek

Haas – Finomságok odafigyeléssel

Az Ed.Haas Hungaria Kft. 1915 óta kompetens a sütési és főzési segédanyagok, konyhai portermékek előállításában. A hagyományos, klasszikus konyhai segédanyagok mellett termékpalettánkat folyamatosan új és különleges termékekkel gazdagítjuk, melyek segítségével időt és energiát takaríthatunk meg a konyhában, és percek alatt készíthetünk valami finomságot, a Haas Natural termékeinkkel pedig nagyon könnyedén ízletes gluténmentes finomságokat is.

Újdonság, hogy Haas Natural termékeinken mostantól megjelenik a nemzetközi, jól ismert, gluténmentes termékeket jelölő védjegy, az áthúzott gabona szimbólum is. Ez a védjegy mely egyedi regisztrációs számot is tartalmaz, ad egy plusz garanciát a fogyasztóknak, hogy ezek a termékek ellenőrzöttek, megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és az AOECS Szabványának, azaz az Európai Lisztérzékeny Egyesületek Szövetsége által meghatározott szigorú követelményeknek.

Újabb jó hír, hogy 2017. július elsejétől a Haas Natural termékeket gyártó üzemünk nemcsak 100% gluténmentes, hanem 100% laktózmentes is, így a megjelölt termékeinket laktózérzékeny fogyasztók is választhatják.

A Haas fejlesztési törekvéseire és jó hírnevére mindig pozitív visszajelzés a Superbrands díj elnyerése. Ezért is örülünk nagyon, hogy a független szakemberekből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Haas márkát 2018-ban 9. alkalommal is érdemesnek találta a védjegy viselésére.