Receptek
Recept nyomtatásŐszibarackos-pudingos sütemény
Hozzávalók
4 db tojás
1 csipet só
100 g cukor
1 csomag Haas Natural Vanillincukor
1 dl víz
1 dl kókuszolaj
250 g rizsliszt
0.5 csomag Haas Natural Sütőpor
2 db barack
Pudinghoz:
40 g Haas Natural Vaníliaízű pudingpor
4 dl tej
2 evőkanál cukor
Elkészítés
Főzd meg a pudingot és hagyd kihűlni, hogy megdermedjen. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Válaszd szét a tojásokat. A sárgáját a cukorral habosra, a fehérjét a sóval, pedig verd fel kemény habbá . A sárgájához add hozzá a vanillincukrot, a vizet és a kókuszolajat. Keverd össze a lisztet és a sütőport, majd keverd egyneműre a tojássárgája krémmel, és végül óvatosan add hozzá a tojásfehérje habot is.Öntsd a tésztát vajjal kikent 30 cm átmérőjű pitetálba, majd kanalazd rá a kihűlt pudingot és tedd legvégül a tetejére az őszibarack szeleteket. Süsd 30 percig és ha kicsit meghűlt, akkor szeletelheted is!