PEZ Play

A PEZ újdonsága az ingyenesen letölthető PEZ PLAY applikáció. A 8 db-os PEZ cukorka-utántöltő csomagolásokban elrejtett betétlapokon szereplő PEZ Play kódokkal elkalandozhatsz a PEZ játékok vidám, izgalmas világában is. Csak szkenneld be a kódot okostelefonnal vagy tablettel és indulhatsz a kalandra!

Összesen 6 féle egyedi, PEZ cukorka alakú kód (citrom-, cseresznye-, eper-, narancs-, málna- mangó-kód) gyűjthető össze, mellyel 6 féle pálya érhető el (Dzsungel-, Divat-, Építő-, Móka-, Kaland-, Cukorka-sziget). Bónuszként létezik egy 7. pálya is, a Játszótér-sziget, melynek ugráló köteles játékával kód nélkül is tudsz játszani.

Bemutatjuk most nektek az összes szigetet!

Játszótér sziget

Ez a játék kód nélkül is elérhető. Itt két PEZ cukorka tart egy kötelet, amit a játszó figurával kell átugornod anélkül, hogy elesne. Minden sikeres ugrás egy pont. A játék egyre nehezedik, de egyre több pontot is tudsz szerezni. PEZ Play játék tesztelésére fel!

Dzsungel-sziget

Ez a játék a mangó kóddal érhető el, menete a következő: miközben a PEZ cukorka figurák egymás kezét fogva-lógva himbálóznak, a megfelelő pillanatban rá kell nyomnod a képernyőn a megfelelő PEZ figura kezére, hogy még egy figurát csatlakoztatni tudj a lánchoz. A játék véget ér, ha nem sikerül a következő figurát felfűzni. A cél minél több pontot elérni. PEZ Play játékra fel!

Divat-sziget

Ez a játék a málna kód szkennelésvel érhető el. És, hogy mi is a feladat? Öltöztesd fel a PEZ cukorka figurát tetszés szerint. Lehetőséged van számos kiegészítő, kalap, ruha stb. közül választani, majd készíthetsz egy közös fotót az általad „divattervezett” figurával, illetve bármilyen környezetbe helyezheted. A fotó megosztható a közösségi médiában. PEZ PLAY fotózásra fel!

Építő-sziget

Ez a játék a cseresznye kód szkennelésével érhető el. A feladat a következő: Építs tornyot a PEZ cukorkákból! A képernyőn becsúszik egy sor cukorka. Ezeket pontosan az alattuk elhelyezkedő cukorka sorra kell építeni. Ha túl korán vagy túl későn állítod meg a becsúszó sort, akkor a széleken lévő elemek alatt nem lesz támasz, így leesnek és egyre kevesebb felület marad, amire a következő sor cukorka épülhet. A cél a legmagasabb torony megépítése. PEZ PLAY játékra fel!

Móka-sziget

Ez a játék a citrom kód szkennelésével érhető el. A játék segítségével különféle vicces fotókat készíthetsz magadról. Menj a Móka-szigetre, ahol automatikusan bekapcsol a kamera. Tedd a készüléket szelfi üzemmódra és válaszd ki, hogy milyen gyümölcsöt szeretnél „fejdíszként”, majd mosolyogj/grimaszolj és készíts egy fotót! PEZ PLAY szelfikészítésre fel!

Kaland-sziget

A memóriajáték a narancs kód szkennelésével érhető el. A játék során 4 különböző színű, pörgő PEZ hőlégballon jelenik meg a képernyőn. A hőlégballonokat különböző sorrendben jelölik. Ezt követően a képernyőn a hőlégballonokra kell ujjal bökni olyan sorrendben, ahogy előtte a kijelölés látható volt. Minden körben egyre nehezedik a feladat, egyre hosszabb lesz a kijelölés-sor, amit meg kell ismételni. Vége szakad a játéknak, ha nem emlékszel a megfelelő sorrendre. A cél minél több pontot elérni. PEZ PLAY játékra fel!

Cukorka-sziget

Az eper kód szkennelésével érhető el a játék, melyben 5 különféle repülő édesség tűnik fel az égen. Alul egy PEZ cukorka figura jelenik meg, és azt mutatja, hogy szeretne cukrot enni. A PEZ figura színe mindig változik, a PEZ figurának megfelelő színű édességet kell kiválasztanod és megetetned vele. Egyre gyorsabb lesz a játék, így egyre nehezebb a megfelelő színű cukorkát kiválasztani. A cél minél több pontot elérni. PEZ PLAY játékra fel!