101 ÉV PRAKTIKÁI & LEGENDÁI
Piskótás-pudingos pohárdesszert
A nyári melegben is sütit szeretne a család, de nincs kedvünk bonyolult édességekhez?
Készítsünk egy gyors piskótát, terítsük el sütőpapíros sütőlemezen kb. 2-3 cm vastagságban és süssük meg kb. 10 perc alatt 170 fokon! Közben főzzünk egy pudingot, válasszuk hozzá a Haas Natural Csokoládéízű vagy vaníliaízű pudingport, vagy akár mindkettőt! Tördeljünk poharak vagy üvegtálkák aljába a kihűlt piskótából, csorgassunk rá pudingot és szórjunk a tetejére friss idénygyümölcsöt vagy akár rétegezzük meg frissen elkészült lekvárunkkal!
Készítsünk egy gyors piskótát, terítsük el sütőpapíros sütőlemezen kb. 2-3 cm vastagságban és süssük meg kb. 10 perc alatt 170 fokon! Közben főzzünk egy pudingot, válasszuk hozzá a Haas Natural Csokoládéízű vagy vaníliaízű pudingport, vagy akár mindkettőt! Tördeljünk poharak vagy üvegtálkák aljába a kihűlt piskótából, csorgassunk rá pudingot és szórjunk a tetejére friss idénygyümölcsöt vagy akár rétegezzük meg frissen elkészült lekvárunkkal!