Sportolj! Pezsegj! Játék!

pezsegj velünk! Sportolj és nyerj a nyári limitált kiadású Haas vital pezsgőtablettákkal!

Idén is tarts velünk a Sportolj!Pezsegj! nyereményjátékban!

Sportolj velünk és örökítsd meg az aktivitásodat: használd a telefonodon lévő sportalkalmazást vagy a sportórádat – de készíthetsz szelfit is sportolás közben!

Regisztráció a játékra termékkóddal

Regisztrálj a www.haas.hu oldalon a Haas Sportolj! Pezsegj! logóval ellátott pezsgőtablettával. A tubus alján találod az ehhez szükséges kódot.

Töltsd fel a kódot és az adataidat, és kis szerencsével tiéd lehet a havi két 25.000 Ft értékű Intersport vásárlási utalvány egyike.
Sportszelfiknél külön díjazzuk az egyediséget! A sportszelfivel nevezők között havonta kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű Haas ajándékcsomagot.

Minél többet sportolsz és rögzíted is a www.haas.hu oldalon, annál jobban növeled az esélyeidet a havi nyeremények megszerzésére.

A nyereményjáték időtartama 2019. május 1. - 2019. július 31.

A haas pezsgőtabletták csomagolásának alján egy kódot találsz, melynek feltöltésével regisztrálhatsz a játékba.Regisztráció a játékra virtualfutok.hu rajtszámmal

Idén nemcsak a pezsgőtabletta tubusok alján lévő kóddal vehetsz részt a nyereményjátékban, hanem a Virtuálfutás Sportolj! Pezsegj! Fuss! futamán való részvétellel is, mely június 21-22-23-án kerül megrendezésre.

Ha regisztrálsz a futóversenyre, akkor rajtszámod kódként használható fel nyereményjátékunkban és részvételeddel támogatod az SOS gyermekfalvak lakóit, hogy az ott élő gyerekeknek is lehetőségük nyíljon sportolásra!

Részletek: www.virtualfutok.hu

Játékban résztvevő pezsgőtabletták:

Haas Sportolj! Pezsegj! Multivitamin pezsgőtabletta
Haas Sportolj! Pezsegj! C-vitamin pezsgőtabletta
Haas Sportolj! Pezsegj! Magnézium pezsgőtabletta
Haas Sportolj! Pezsegj! Kalcium pezsgőtabletta
Haas Sportolj! Pezsegj! Vas+c pezsgőtabletta

Nyertesek Részletes Játékleírás | Adatvédelmi tájékoztató